• Contact VvE Bouwloket

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en vinden het een uitdaging om u te helpen met al uw vragen!

Of het nu gaat om hulp bij offertes of de juiste route naar verduurzaming, we beschikken over de benodigde kennis om u te helpen bij uw keuzen. We kennen de markt en kunnen u in contact brengen met de best passende marktpartijen. Voor verduurzaming van vastgoed is het VvE Bouwloket uw ideale vertrekpunt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen!

Groene Groei BV
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T: 085 0410410
E: info@groenegroei.nl

Nieuws

Uw energielabel

Elke woning heeft een voorlopig energielabel. Ook appartementseigenaren, al of niet verenigd in een VvE. Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Op www.zoekuwenergielabel.nl kunt u zelf controleren welk (voorlopig) energielabel uw appartement heeft.

Groeiende interesse in verduurzamen

Duurzaam wonen staat bij veel eigenaars van een woning en daarmee ook van een appartement hoog in het lijstje van prioriteiten. Comfortabel(er) wonen tegen lage(re) lasten spreekt iedereen aan. Voor eigenaars van een appartement is de realisatie een minder eenvoudige zaak, dan voor reguliere woningeigenaren. Bij een VvE moet naast alle regels omtrent subsidies en bouwkundige voorwaarden ook rekening gehouden worden met de regels die binnen de VvE gelden.

Gebouwen over zeven jaar helft energiezuiniger

Gebouwen gaan in de komende zeven jaar de helft minder energie verbruiken. Uiteindelijk moet zelfs al het Nederlandse vastgoed CO2-neutraal worden, volgens de ambitie van de Dutch Green Building Council (DGBC). Vandaag presenteerden zestig grote marktpartijen het Deltaplan Duurzame Renovatie, waarin een een meerjarig verduurzamingsprogramma is vastgelegd voor onder meer supermarkten, winkels, kantoren, logistieke centra en maatschappelijk vastgoed.

Bent u klaar voor de samenwerking?

Een samenwerking is goed voor de vindbaarheid van uw bedrijf in de regio Maastricht. Zo kunnen VvE’s uw bedrijf gemakkelijk vinden en u makkelijk contacteren. Zo krijgt u die opdracht eenvoudig binnen.

© Copyright VVE Bouwloket | Samen gaan we voor duurzaam | Kwaaijongens, rebels in oplossingen