SATIJNplus Architecten

Gespecialiseerd in: Bouwkundig advies Ontwerptechnisch advies

SATIJNplus Architecten streeft naar een aangename én duurzame omgeving, omdat mensen en gebouwen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Al meer dan 55 jaar is SATIJNplus Architecten specialist in restauratie, renovatie en herbestemming. “Het transformeren van gebouwen zit in ons DNA.”
SATIJNplus Architecten bestaat uit één team van ontwerpers, 3D modelleurs, bouwkostendeskundigen en duurzaamheidspecialisten. Wij ontwerpen integraal; bouwtechniek, bouwfysica en installatieconcepten worden op elkaar worden afgestemd in combinatie met esthetiek.
Wij zijn in staat als onafhankelijke adviseur de wensen van de eigenaren/gebruikers te vertalen tot een optimaal resultaat dat zowel duurzaam als betaalbaar is!

De verduurzaming kunnen wij voor u :

ontwerpen : een verduurzaming gaat gepaard met verandering (bijv. het na-isoleren van wanden). Wij maken de impact van de verduurzaming inzichtelijk en adviseren u in het maken van keuzen om tot een optimaal resultaat te komen.
aanvragen : een verduurzaming kan vergunningsplichtig zijn. Wij verzorgen naast het ontwerp ook de vergunningsaanvraag.
begroten : een verduurzaming is een investering. Wij kunnen naast het ontwerp ook de investering voor u inzichtelijk maken.
bewaken : een verduurzaming van grote omvang/complexiteit betreft vaak veel specialisme tijdens de uitvoering. Wij kunnen naast het ontwerp ook de directievoering of toezicht van de uitvoering op ons nemen.

Voor deelname aan dit platform vullen bedrijven een ‘criteria- en belofteformulier’ in. Via deze link kunt u inzage krijgen in het ondertekende formulier van dit bedrijf.

Contactgegevens

Kasteelhof 1

6121XK Born

www.satijnplus.nl

T: 0464205555

E: info@satijnplus.nl